GEBOORTEDRUKWERK

Geboortekaartje op maat

Tegenwoordig kan je online snel een geboortekaartje samenstellen. Maar bij zo’n unieke gebeurtenis hoort toch ook een uniek kaartje? Samen met jullie ontwerp ik een uniek geboortekaartje, volledig naar jullie wensen. Zo krijg je een kaartje dat echt past bij het gezin en jullie toekomstige spruit!

Zo ontwerp ik jullie droomkaartje

1
Je vult hieronder al wat informatie in bij jouw aanvraag zodat ik een idee krijg welke richting je uit wil met het ontwerp.

2
Met deze input maak ik een eerste voorlopige ontwerp. Samen spreken we een datum af waarop ik (indien mogelijk) langskom bij jou om het ontwerp te bespreken. Ook kan je dan een papiersoort en bijhorende enveloppen kiezen. Nadien ontvang je een aangepaste digitale proefdruk waarop je (eventueel) nog enkele laatste opmerkingen kan geven. Daarna ontvang je van mij digitaal het eindresultaat. Een papieren proefdruk kan je ook ontvangen tegen een meerprijs.

3
Van zodra jullie kleine wondertje ter wereld is gekomen, geef je mij de ontbrekende gegevens door (lengte, gewicht, datum/uur). Diezelfde dag nog zullen de kaartjes in druk gaan. Afhankelijk van de afwerking zullen de kaartjes na enkele dagen tot een week geleverd worden op het opgegeven adres.

Geboortekaartje op maat
Geboortekaartje Rane regenboog
Geboortekaartje op maat
Geboortekaartje Norelle met bijpassende uitnodiging babyborrel
Blauw-Groen Ontwerp
Geboortekaartje Norelle met bijpassende doopsuiker

HELEMAAL OVERTUIGD? VUL HIER JE AANVRAAG IN

 © 2019 Blauw-Groen

BTW BE0736.784.878

info@blauwgroenontwerp.be