HUWELIJKSDRUKWERK

Collectie 'leaves & love'

Huwelijksuitnodiging met kalkpapier
Huwelijksuitnodiging eucalyptus
Waxzegel be our guest goud

Handgemaakte waxzegels
'be our guest'

Maak jouw huwelijksuitnodiging helemaal af met deze handgemaakte waxzegel in de kleur oud/klassiek goud.

Waxzegel be our guest goud

Huwelijksuitnodiging op maat

Het is belangrijk dat jullie huwelijksuitnodiging past bij de bloemen, de locatie en het thema van de grote dag. Maar vooral… bij jullie! Ik ontwerp samen met jullie de trouwuitnodiging zodat deze echt past bij jullie persoonlijkheid en de stijl die jullie in gedachten hebben.

Huwelijksuitnodiging goudfolie
Huwelijksuitnodiging goudfolie

Zo ontwerp ik jullie droomkaartje

1
Je vult hieronder al wat informatie in bij jouw aanvraag zodat ik een idee krijg welke richting je uit wil met het ontwerp. 

2
Met deze input maak ik een eerste voorlopige ontwerp. Samen spreken we een datum af waarop ik (indien mogelijk) langskom bij jou om het ontwerp te bespreken. Ook kan je dan een papiersoort en bijhorende enveloppen kiezen. Nadien ontvang je een digitale proefdruk waarop je (eventueel) nog enkele laatste opmerkingen kan geven. Daarna ontvang je van mij digitaal het eindresultaat. Een papieren proefdruk kan je ook ontvangen tegen een meerprijs.

3
Als alle nodige info over de dagindeling geweten is, kunnen de uitnodigingen in druk gaan. Afhankelijk van de afwerking zullen de kaartjes na enkele dagen tot een week geleverd worden op het opgegeven adres.

HELEMAAL OVERTUIGD? VUL HIER JE AANVRAAG IN

 © 2019 Blauw-Groen

BTW BE0736.784.878

info@blauwgroenontwerp.be