GEBOORTE- EN HUWELIJKSDRUKWERK

Tegenwoordig kan je online snel een geboortekaartje samenstellen. Maar bij zo’n unieke gebeurtenis hoort toch ook een uniek kaartje? Samen  met jullie ontwerp ik een uniek geboortekaartje, volledig naar jullie wensen. Zo krijg je een kaartje dat echt past bij het gezin en jullie toekomstige spruit!

Geboorte

Zijn jullie in blijde verwachting? Maak de aankondiging van jullie spruit extra persoonlijk. Kies elk detail op het geboortekaartje van de kleuren tot de afwerking. 

Bijpassende uitnodiging babyborrel

Afrikaanse roots verwerkt in geboortekaartje met een kleurrijk Afrikaans patroon en een olifantje

Het is belangrijk dat jullie huwelijksuitnodiging past bij de bloemen, de locatie en het thema van de grote dag. Maar vooral… bij jullie! Ik ontwerp samen met jullie de trouwuitnodiging zodat deze echt past bij jullie persoonlijkheid en de stijl die jullie in gedachten hebben.

Trouw

Jullie zijn klaar om jullie liefde te vereeuwigen in het huwelijk?
Daar hoort natuurlijk ook een prachtige uitnodiging bij.
Kies voor een stijl die perfect past bij jullie tweetjes.

Save the date uitnodiging

Save the date uitnodiging

Huwelijksuitnodiging op maat

Fleurige save the date met roségouden glanzende folie

GEBOORTE

Zo maken we jouw droomkaartje

1
Je vult hieronder al wat informatie in bij jouw aanvraag zodat ik een idee krijg welke richting je uit wil met het ontwerp.

2
Met deze input maak ik een eerste voorlopige ontwerp. Samen spreken we een datum af waarop ik (indien mogelijk) langskom bij jou om het ontwerp te bespreken. Ook kan je dan een papiersoort en bijhorende enveloppen kiezen. Nadien ontvang je een aangepaste digitale proefdruk waarop je (eventueel) nog enkele laatste opmerkingen kan geven. Daarna ontvang je van mij digitaal het eindresultaat. Een papieren proefdruk kan je ook ontvangen tegen een meerprijs.

3
Van zodra jullie kleine wondertje ter wereld is gekomen, geef je mij de ontbrekende gegevens door (lengte, gewicht, datum/uur). Diezelfde dag nog zullen de kaartjes in druk gaan. Afhankelijk van de afwerking zullen de kaartjes na enkele dagen tot een week geleverd worden op het opgegeven adres.

HUWELIIJK

Zo maken we jouw droomkaartje

1
Je vult hieronder al wat informatie in bij jouw aanvraag zodat ik een idee krijg welke richting je uit wil met het ontwerp. 

2
Met deze input maak ik een eerste voorlopige ontwerp. Samen spreken we een datum af waarop ik (indien mogelijk) langskom bij jou om het ontwerp te bespreken. Ook kan je dan een papiersoort en bijhorende enveloppen kiezen. Nadien ontvang je een digitale proefdruk waarop je (eventueel) nog enkele laatste opmerkingen kan geven. Daarna ontvang je van mij digitaal het eindresultaat. Een papieren proefdruk kan je ook ontvangen tegen een meerprijs.

3
Als alle nodige info over de dagindeling geweten is, kunnen de uitnodigingen in druk gaan. Afhankelijk van de afwerking zullen de kaartjes na enkele dagen tot een week geleverd worden op het opgegeven adres.

HELEMAAL OVERTUIGD? VUL HIER JE AANVRAAG IN

 © 2020 Blauw-Groen

BTW BE0736.784.878

info@blauwgroenontwerp.be